Sivut

torstai 6. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI LUUKKU 7

TOP 10 teema jatkuu, mutta nyt vuorossa kymmenen lempi blogiani mitä tulee eniten seurattua! :) Laitan alle linkin ja syitä miksi luen blogia / miten tai milloin olen löytänyt blogin.

Ensimmäisenä ehdoton suosikkiblogini Janitan elämää. Löysin tän blogin ehkä vuosi sitten ihan sattumalta, tykästyin tähän heti tosi paljon! Erilainen kuin moni muu blogi. Blogi kertoo Janitan ja sen hepan Santun elämästä Turun seudulla. Bannerit on aina super hienoja, varsinkin tää nykyinen on tosi ihana! Suosittelen kaikille!!

 Toisena Voitto kotiin, jossa on aina myös tosi kivoja ulkoasuja sekä täältä oon saanu apua mm. kuvien muokkaamiseen ja semmoseen erikoispostauksista. Tätäkin blogia on tullut ainakin 1,5v seurattua :) Blogi kertoo Tiian ja Voiton elämästä Kuopion seudulla.
 Kolmantena ylhäällä olevan Tiian pikkusiskon blogi, jota olen seuraillut ehkä vuoden..? :) Täällä esiintyy Pinja ja sen poni Lilli. Pinjalla ja Tiialla on kotona oma pieni talli, joten siitäkin kulmasta on kiva seurailla elämää millaista olisi jos ois oma talli. Blogin nimi on Bon Bon, joka on myös Lillin oikea nimi.
Neljäntenä varmasti kaikkien tietämä Kaktun blogi, joka kertoo hänen ja Futuran elämästä. Heidän blogia oon varmaan kohta kaksi vuotta seurannut ja sitä ennen vähän epäaktiivisemmin. Seuratessa on huomannut miten hienoa työtä Kaktu on tehnyt Futuran kanssa, siitä on tullut tositosi hieno!
 Viidentenä Kisamatkalla -blogi, jota kirjoittaa Senni ja heppoina toimii Pyry & Molla suomenhevoset. Niillä Senni kilpailee vähän kaikissa lajeissa, mutta on ihan huippua ollut seurata kehitystä ja varsinkin kun itelläni on suomenhevonen niin kiinnostaa paljon! Oon seurannu tätä ehkä vuoden :) Tässä yksi lempi postauksistani!
 Kuudentena Karon & Leon blogi, joka kertoo heidän kehityksestä ja nykyisin he ovat koulupuolella ponien maajoukkueessa! Kyseinen poni on entinen ratsastuskoulun poni, mutta tää poni on oikeesti tositosi hieno!! :) Ja Karo on tehny hienoa työtä Leon kanssa.
Seitsemäntenä löytyykin sitten jo tuttuni Anskun blogi, joka kertoo hänen ja Pallon elämästä. Anskullakin on kotona pikku talli, jossa asuu kaksi heppaa joista toinen on tämä Pallo. Ansku on Jymyn entinen omistaja, joten sitä kautta oon löytänyt myös tän blogin. :) Seurattua on tullu varmaan vuosi.. ehkä . :D
Kahdeksantena myös tuttuni eli Tuovin blogi, joka kertoo hänen ja ratsastuskoulun hepan Aapin kehityksestä :) Tätä blogia oon seuraillu alusta asti ja monet lukijat ovat varmaan myös ennenkin nähneet tämän kun oon ennenkin Tuovin blogia linkittäny.
Yhdeksäntenä Veran & Pasin blogi. Pasi on sen ylläpito poni ja Vera on kehittyny sen kanssa tosi paljon ja ovat edenneet viime kauden aikana tosi tosi paljon ylöspäin! Veran kanssa oltiin v. 2011 samalla leirillä Ypäjälle, joten sitä kautta rupesin lukemaan tätä blogia :) Vera ja Pasi on sopii hyvin toisilleen!

Viimeisenä, mutta ei tosiaankaan vähäisimpänä ystäväni Iidan blogi. Joka on myöskin tullut useampaan otteeseen linkitettyä tänne. Blogi kertoo Iidan & hänen ylläpito hepan Kunkun elämästä :) Oon seuraillu alusta asti! Iidalle kunnia myös kaikista miun blogissa olleista bannereista, sekä osa kiitos varmasti myös kun patisti minnuu tekemään tän blogin!!

1 kommentti: